Sensoor zoekt vrijwilligers

Sensoor zoekt telefoon- en chatvrijwilligers. Op woensdag 25 januari is er daarom voor belangstellenden een vrijblijvende informatieavond. “Goed kunnen luisteren is een belangrijke kwaliteit, waarmee je voor een ander soms veel kan betekenen. Iedereen heeft wel eens behoefte om echt gehoord te worden en dan is het van onschatbare waarde als er iemand is die naar je wil luisteren met aandacht en respect. Iemand die een ogenblik helemaal beschikbaar is voor jou, anoniem en vertrouwelijk,” aldus directeur John van der Tuin van Sensoor Zuid-Holland Noord.

Mensen met problemen kunnen dag en nacht bij Sensoor terecht. Zeven dagen per week.Daarvoor staan in de Leidse regio zo’n 75 vrijwilligers klaar.De Nieuwe vrijwilligers krijgen voordat zij aan de slag gaan een intensieve, gecertificeerde training aangeboden. De training begint op 10 maart 2012.

Sensoor Zuid-Holland Noord is gevestigd in Leiden. Voor de informatieavond is aanmelden niet nodig. Deze wordt gehouden in De Bakkerij aan de Oude Rijn 44 b/c in Leiden en begint om 20.00 uur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×