Meet & Match voor vrijwilligers en maatschappelijke organisaties

Op woensdag 15 februari kunnen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties aanschuiven bij de tweede Meet & Match die in Leiden plaatsvindt in het kader van NL DOET. Vorig jaar werden er 22 matches gemaakt tussen maatschappelijke organisaties en vrijwilligersgroepen. Die groepen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit studenten, vrienden of medewerkers van een bedrijf, die op zoek zijn naar een leuke vrijwilligersklus tijdens NL DOET, dat plaatsvindt op 16 en 17 maart. De Meet & Match wordt georganiseerd door iDOE, met financiële steun van de gemeente en het OranjeFonds. Onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen de aanwezige vrijwilligers afspraken maken met de aangeschoven maatschappelijke organisaties. Meer informatie over deze gratis bijeenkomst is verkrijgbaar via Annemieke@i-doe.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×