Presentatie nieuwe roman Nico Dijkshoorn

Komende donderdagavond om 19.00 uur, vindt bij boekhandel Selexyz Kooyker in de Breestraat de Leidse presentatie plaats van de nieuwe roman van Nico Dijkshoorn ‘Nooit ziek geweest’. Een vader en zijn zoon hebben samen heel wat meegemaakt. Er waren woeste verjaardagsfeesten, veel sportwedstrijden en gezamenlijke vakanties. Veertig jaar later verblijft de vader in een verzorgingshuis en zit daar in een stoel. Zijn zoon zit naast hem een tijdschrift te lezen, en zwijgt.

Nico Dijkshoorn is onder andere bekend van zijn columns in ‘De Pers’ en als huisdichter van het tv-programma De Wereld Draait Door. Donderdagavond leest hij voor en signeert aansluitend. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.selexyz.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×