‘Wonder Tree’ op Hogeschool Leiden

Aanstaande maandag opent kunstenares Toyoko samen met studenten Informatica, onderwijsmanager Patrick Pijnenburg en Erica Haffmans, Cultuurmakelaar bij het Cultuurfonds Leiden de `Wonder Tree’ op Hogeschool Leiden. Dit is een mobiele kunstgalerie in de vorm van een boom, voorzien van multimediasysteem dat gekoppeld is aan internet, interactieve webcams en live-streams. Studenten van de opleiding Informatica van Hogeschool Leiden hebben samen met Toyoko aan de totstandkoming van de Wonder Tree gewerkt. Tijdens de opening van de Wonder Tree vindt een interactieve multimedia performance plaats waaraan het publiek kan deelnemen. Na de feestelijke opening staat de boom nog tot eind februari in de centrale hal. Iedereen is welkom bij de opening, die van 17.30 uur tot 19.30 uur duurt. Het is ook mogelijk de boom op een later moment te bewonderen. Meer informatie staat op www.wondertree.eu    

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×