Foto: PR.

Werk 16 kunstenaars te zien bij Petit Port

Op veler verzoek opent galerie Petit Port volgende week zondag nog één maal haar deuren voor de groepstentoonstelling van 16 kunstenaars. Onder de titel ‘Unreminiscent Nature’ is het gevarieerde werk in diverse disciplines tussen 14.00 en 17.00 uur te bekijken in de galerie aan de Herenstraat 9. De tentoonstelling is halverwege gewisseld en de werken die met de opening in de achterruimte hingen zijn nu te zien in de etalage. Een groot aantal van de deelnemende kunstenaars zal die zondag aanwezig zijn om het werk toe te lichten. Meer info: www.pp44.net

De deelnemende kunstenaars zijn:
Marjolein van Haasteren, Peter Zuur, Marja Selier, Mark Beerens, Iemke van Dijk, Marco de Groot, Mary Geradts en Jacqueline Petit nodigden de acht collega-kunstenaars Annemarie Abcouwer, John de Rijke, Bart van der Mark, Niek Hendrix, Clary Stolte, Marcel Prins, Marije Mommers en Hans Dunlop.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×