'Krater', nieuwe creatieve broedplaats voor bruisend Leiden

Op vrijdag 27 januari wordt een nieuwe creatieve broedplaats van Leiden, ‘Krater’, officieel gepresenteerd in café Einstein. De opzet van het initiatief is om van Leiden een creatievere, spannendere en uitdagendere stad te maken. De organisatoren willen samen met hun doelgroep, jongvolwassenen in de leeftijdscategorie 20-30, een uitgebreider én gevarieerder uitgaansprogramma aanbieden. ‘Krater’ is daarom tegelijkertijd een ontmoetingsplek en spreekbuis voor deze doelgroep. De Sleutelstad heeft volgens ‘Krater’ de potentie om het bruisende hart van de Randstad te zijn, maar door de geringe diversiteit in uitgaansaanbod, zoeken mensen vaak hun vertier in de omringende steden. Door samen te brainstormen en ondersteuning te bieden bij nieuwe projecten wil het nieuwe platform meewerken aan de ontwikkeling van onze stad.

De presentatie start om 20.00 uur. Meer info: kraterinfo@gmail.com of telefonisch via: 06 143 623 02

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×