Vierde editie Stukafest Leiden van start

De vierde editie van Stukafest Leiden gaat op 9 februari weer van start met 21 uiteenlopende optredens in studentenkamers. Diverse artiesten op gebied van dans, muziek, cabaret, theater, poëzie, literatuur en meer, treden op tussen de stapelbedden en bierkratjes in de intieme sfeer van de studentenkamers. Grote namen op het programma zijn dit jaar onder andere: Maarten van Rossem, Awkward I, Dazzled Kid en Greg Shapiro . De kaartverkoop is vandaag van start gegaan in het LAK theater. Als voorproefje zal de Leidse band Canonball Johnsons vanavond optreden in café de Bonte Koe, waar eveneens kaarten verkrijgbaar zijn.
Meer info en volledig programma: www.stukafest.nl/leiden/  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×