Erica Haffmans opent nieuwste Leidse Galerie

Onder grote belangstelling werd vanmiddag de nieuwste Leidse ‘Galerie Diana Lepelaar’ geopend in het Haagweg4-complex. De galerie is opgezet door vormgever en kunstenaar Diana Lepelaar mede met het doel om de Sleutelstad extra op de kunstzinnige kaart te zetten. Lepelaar houdt steeds wisselend exposities van diverse kunstenaars, maar legt bovendien linken met de Leidse musea, zoals een succesvolle combinatie met het Sieboldhuis en werkt samen met allerlei projecten. Niet voor niets werd de opening daarom verricht door cultuurmakelaar Erica Haffmans, die in haar toespraakje zei de opzet van Lepelaar zeer toe te juichen als goede samenwerking tussen cultuur en commercie en de aanzet tot een kunstzinniger Leiden. De eerste tentoonstelling laat werk zien van de oprichtster zelf in combinatie met etnische kunst. Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl  
(Erica Haffmans tijdens haar openingspraatje, foto’s: Jacqueline Borg)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×