Vlnr: Joost, Tim en Taco, foto: PR.

Schaakmeesters in de dop bij jeugdschaakclub Merenwijk

Gistermiddag werd door jeugdschaakclub ‘Op Eigen Wieken’ in de Merenwijk het allereerste ‘OEW Meester-in-de-dop’ schaaktoernooi georganiseerd. 42 jonge leden in de leeftijd van 5 tot 14 jaar kwamen op dit evenement af en speelden in zeven groepen van oplopende sterkte. De winnaar in de hoogste groep werd Joost van den Maagdenberg, die daarmee de titel clubkampioen verdiende. Tijdens het spannende toernooi werd Tim Brouwer tweede en behaalde Taco Snelleman de derde plaats. Jongeren, die geïnteresseerd zijn in schaken, zijn welkom op dinsdagavond 18.30 uur in buurtcentrum ‘Op eigen wieken’ in de Merenwijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×