De ‘Band van Messing’, foto: PR.

Open Podium Leiden-Noord brengt weer swingende avond

Aanstaande zaterdagavond is het weer swingen geblazen bij ‘Open Podium Leiden-Noord’ in buurtcentrum De Kooi. Om 20.00 uur start singersongwriter David Fliers die zowel eigen nummers als covers zingt, gevolgd door het duo ‘Los Palomos’ met Latijns-Amerikaanse liedjes. Shantygroep ‘Act of Mutiny’ brengt vervolgens een aantal zeemansliedjes, waarna de gelegenheidsgroep ‘Ad and Friends’ een speciaal Tom Waits-programma laat horen. De avond wordt spetterend afgesloten door de ‘Band van Messing’ met een set van eigen eigenzinnige Nederlandstalige nummers.

Het volgende Open Podium is op 17 maart; wie ook eens wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637 of via www.muziekcentrumleidennoord.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×