Twee mannen op inbrekerspad aangehouden

Afgelopen nacht, rond 01.15 uur, heeft de politie twee mannen aangehouden, die inbrekerswerktuigen én tafelzilver bij zich hadden. Het gaat om een 22-jarige man uit Alphen en een 25-jarige man uit Ter Aar, die aangetroffen werden in de buurt van een leegstaande auto op de Hofvlietweg, ter hoogte van de fietstunnel die onder de A4 ligt. Agenten spraken één van hen aan, die het verhaal ophing, dat hij zijn telefoon zocht. Kort daarna kwam de tweede man uit de bosjes lopen. Bij controle vond de politie drugs en inbrekerswerktuigen. Bovendien lag er in de auto ook nog tafelzilver. De spullen werden in beslaggenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×