9% meer starters in regio Leiden

Vorig jaar zijn 1830 mensen gestart met een eigen bedrijf in Leiden en de regio. Dat is een stijging van 9% ten opzichte van het jaar daarvoor. Volgens Sjaak van der Werf, Kamer van Koophandel Den Haag (KvK), komt er veel kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf en daarom gaan binnenkort de speciale informatiebijeenkomsten weer van start. Van der Werf: “Door het geven van deskundige ondersteuning en informatie, helpen we ondernemers verder te komen met hun bedrijf.” Het beginnen van een bedrijf in de dienstensector op het gebied van economie, gezondheid & welzijn was in 2011 in de regio Leiden het meest in trek. De komende periode staat een aantal seminars op het programma, locatie Koningskade 30 in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.kvk.nl/seminarsdenhaag  Kosten voor deelname zijn € 35,-. Op de website staat ook het volledige overzicht van de bijeenkomsten.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×