Wilde achtervolging vanuit Voorschoten, één verdachte aangehouden

In verband met de vele inbraken van de afgelopen tijd, reageerde de politie snel, toen er tijdens een surveillance gisteravond een auto op de Veurseweg in Voorschoten niet wilde stoppen voor een controle. De auto ging er vandoor richting Leidschendam en de agenten gingen er achteraan met ondersteuning van eenheden uit Hollands Midden en Haaglanden. Ook werd de politiehelikopter ingezet. Op het terrein van GGZ Haagstreek aan de Veursetraatweg in Leidschendam lukte het om de auto tot slistand te dwingen, maar de inzittenden gingen er te voet vandoor. Tijdens de achtervolging loste de politie waarschuwingschoten. Uiteindelijk werd één verdachte aangehouden. De auto is in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×