Auto te water bij Witte Singel

Vanmorgen vroeg, rond 05.00 uur, kwam er een melding binnen dat er een auto te water langs de Witte Singel was geraakt. Hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse, omdat het niet bekend was, of er personen in de auto waren achtergebleven. De politie zag één man op het dak van de in het water liggende auto zitten, terwijl de andere naar de auto toe zwom. De mannen, twee Leidenaren van 22 jaar, werden de kant op geholpen. Op het politiebureau blies één man 700 ug/l en één man 815 ug/l. Beide mannen ontkennen dat zij de auto bestuurd hebben. De politie doet nader onderzoek en maakt proces-verbaal op. (Foto: C. van der Star / District16.nl).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×