Lezing Elvis Presley en het geloof

Op uitnodiging van de Doopsgezinde en Remonstrantse Gemeente, geeft ds Fred Omvlee op woensdag 8 februari een lezing over de relatie tussen de muziek van Elvis Presley en het geloof. Omvlee is krijgsmachtpredikant en was de eerste Nederlandse predikant die de muziek van Elvis Presley gebruikte in zijn kerkdiensten. Zo had Elvis een voorliefde voor gospels, die hij tijdens zijn hele carrière graag zong. Bekend is ook Elvis’ antwoord wanneer hij als the King werd aangesproken: “Er is maar één koning: Jezus Christus.” De lezing vindt plaats in de Lokhorstkerk en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×