Open dagen ROC Leiden

Schoolverlaters die komend jaar met een vervolgopleiding willen starten, zijn volgende week vrijdag en zaterdag welkom bij het ROC. Ze kunnen daar op een interessante manier kennismaken met de opleidingen die deze onderwijsinstelling te bieden heeft. Zo staan de Open Dagen bij Horeca en Bakkerij in het teken van de bereiding van streekproducten. De opleidingsrichting Toerisme organiseert een Mini Vakantiebeurs en bij de vestiging Lammenschans kunnen bezoekers deelnemen aan trampolinespringen. Tijdens de Open Dagen zijn ook diverse bedrijven en organisaties aanwezig, om informatie te geven.

De bezoekers kunnen in Leiden terecht bij de vestiging Lammenschans aan Bètaplein 18, Gitstraat 2 en Zernikedreef 11. In Leiderdorp is de vestiging aan Leidsedreef 4/5 geopend en in Oegstgeest Sporthal De Cuyl, aan De Voscuyl 36. Op ROC Lammenschans staan de opleidingen Handel en Economie, Techniek, ICT, Onderwijs, Welzijn en Zorg centraal. Aan de Leidsedreef zijn dat Toerisme, Horeca en Bakkerij. Op de Gitstraat staan de bouwtechniekopleidingen centraal En in sporthal De Cuyl gaat het om de opleiding Sport & Bewegen. De afdeling Laboratoriumtechniek verstrekt op vrijdag 3 februari informatie op het Bètaplein en heeft haar Open Dag op zaterdag 4 februari op de Zernikedreef.

De Open Dagen zijn op 3 februari van 16.00 tot 21.00 uur en op 4 februari van 10.00 tot 14.00 uur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×