Goochelaar Arjan van Vembde, foto: PR.

Vier Valentijn met illusionist Arjan van Vembde in Café Favoriet

Goochelaar Arjan van Vembde betreedt het podium van Café Favoriet op dinsdag 14 februari in de foyer van het LAKtheater. Met twee korte, magisch-poëtische voorstellingen, onder de titels: ‘Het Lied van de Parel’ en ‘De Schemering’, betovert Van Vembde het publiek. Daarnaast treden dichtende beeldend kunstenares Helena, alias Leni Venne, op en Eva Vromans voor de maandelijkse stand-up comedy act. Een mooie muzikale bijdrage wordt deze avond geleverd door David van de Merwe.

Café Favoriet, dinsdag 14 februari, 20.30 uur, foyer van het LAKtheater, Cleveringaplaats 1, Leiden.
De toegang is gratis. Meer info: www.laktheater.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×