Kunstgras vervangt modderpoel op speelveld in Merenwijk

SP-raadslid Eva de Bakker kan tevreden zijn, nu na haar herhaalde oproep aan de gemeente, eindelijk het speelveldje naast basisschool De Dukdalf wordt opgeknapt. De Bakker: “De modderpoel zal verdwijnen en op het speelveld komt zo snel mogelijk kunstgras. Na jaren goed nieuws voor de leerlingen, de scholen en de buurt.” Meerdere speelvelden in de Merenwijk zijn al opgeknapt door de gemeente, maar die bij de Dukdalf bleef om duistere redenen braak liggen. De Bakker stapte daarom naar de derde wethouder oprij om aan te geven hoe belangrijk veilig buitenspelen is voor de jeugd, naast de sociale functie, die zo’n veldje vervult.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×