Het station is geheel gebouwd door vrijwilligers, foto: PR.

Stoomtrein Valkenburgse Meer zoekt vrijwilligers

Zo’n 100 vrijwilligers vormen het hart van de zeer actieve groep mensen, die zich betrokken voelen bij Stoomtrein Valkenburgse Meer en allerlei diensten vervullen. De vrijwilligers, uit alle lagen van de bevolking, zowel mannen als vrouwen, steken de handen uit de mouwen voor opknap- en onderhoudwerkzaamheden, kaartjes knippen, voor het ontvangen van bezoekers, het onderhouden van groenvoorzieningen tot het rijden op de oude stoomlocomotieven. Bij de opening het nieuwe rijseizoen op 7 april zal Stoomtrein Valkenburgse Meer een kleine Keukenhof zijn met een mooie ligusterhaag en zo’n 5500 bollen, die de vrijwilligers hebben gepoot en dan tot bloei zullen komen. Jong of oud, man of vrouw, nog een drukke baan of al gepensioneerd: iedereen is welkom. Wie ook graag een steentje wil bijdragen kan tijdens de Open Dagen komen kennismaken.

De open dagen vinden plaats op: Zaterdag 11 februari van 10.00 -12.00 uur en van 14.00 -16.00 uur en op dinsdag 14 februari van 19.00 -21.00 uur.
Meer info: www.smalspoormuseum.nl  

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×