ZZ Leiden behaalt koele overwinning op Landstede Zwolle

Gisteren heeft ZZ Leiden met 65-58 tegen Landstede Zwolle gewonnen; het was een weinig sprankelende wedstrijd. Coach Toon van Helfteren sprak van een “zakelijke overwinning”. De basketballers van ZZ Leiden hebben het niet gemakkelijk met midweeks steeds zware wedstrijden voor de EuroChallenge en vooral door de blessures van Gabe Kennedy, Patrick Hilliman, Seamus Boxley en Worthy de Jong. Hierdoor moet er op sommige spelers soms roofbouw worden gepleegd. Dit resulteerde gisteren dan ook in een matige wedstrijd, waarbij de ongeveer 1500 toeschouwers niet helemaal kregen waarvoor ze waren gekomen. Slechts bij vlagen kon Zorg en Zekerheid Leiden laten zien, waartoe het team in staat is.
(Gabe Kennedy in actie, foto: Richard Koolen)

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×