In gesprek met de Leidse MilieuRaad

Belangstellenden kunnen komende maandag in gesprek met De Leidse MilieuRaad. Tijdens het Groene IdeeCafé, dat om 20.15 uur start in Scheltema, zal de voorzitter van deze raad, Leendert Jonker, aandacht besteden aan de vraag waarom er nog steeds geen publiek aanwezig is bij de sinds vorig jaar openbare vergaderingen van de LMR. Na een inleiding van Jonker, kunnen de aanwezigen met hem in gesprek. De avond eindigt om 22.00 uur met een netwerkborrel. Meer informatie staat op www.ideewinkel.nl De Leidse MilieuRaad is in 1991 ingesteld door de gemeenteraad, om het gemeentebestuur te adviseren over gemeentelijk milieubeleid en met dat beleid samenhangende onderwerpen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×