De politie is op zoek naar de verblijfplaats van de derde dader van de overval op juwelier Hasgold. De man is voortvluchtig. Mensen die denken te weten waar de 20-jarige Rida Bennajem verblijft, worden opgeroepen om direct de politie in te schakelen en beslist zelf geen actie te ondernemen. Het nummer is 0900-8844. Ook kan worden gebeld met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079-345899. Mailen kan via tgotips@hollands-midden.politie.nl.

Politie kent identiteit derde overvaller Hasgold

De politie is op zoek naar de derde overvaller van de Leidse juwelier Hasgold. Op 11 januari overvielen drie mannen de juwelierszaak in de Haarlemmerstraat. Tijdens hun vlucht schoten ze op de politie. Twee overvallers zijn de afgelopen weken al door de politie aangehouden. Van de derde man heeft de politie in het programma Opsporing Verzocht de identiteit bekend gemaakt. Ook is een foto vrijgegeven van de 20-jarige Rida Bennajem uit Amsterdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×