Voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd van start

BplusC organiseert op woensdagmiddag 15 februari een voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Deze voorronde vindt plaats bij BplusC locatie Leiderdorp. Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisschool zetten hun beste beentje voor en lezen een fragment voor uit hun favoriete boek. Tijdens de eerste voorronde strijden de voorlezers om een plek in een van de zeven kwartfinales. De deskundige jury, die bestaat uit: Selma Noort, kinderboekenschrijfster en kunstenares, René van der Velde, docent bij De Kring en kinderboekschrijver en Heleen Janssen, van kinderboekenwinkel Silvester, bepaalt wie er doorgaan naar de volgende ronde. Na alle voorrondes wordt de provinciale finale gehouden in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht in mei van dit jaar.
Meer info: www.BplusC.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×