Klaas Trapman, foto: PR.

Pianist Klaas Trapman geeft bijzonder concert bij de Burcht

Pianist Klaas Trapman geeft op zondagmiddag 12 februari een bijzonder concert in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht. Trapman speelt de cyclus “Ludus Tonalis” van Paul Hindemith (1895-1963), een baanbrekend werk in de moderne muziek. Het werk omvat een breed scala aan stemmingen en genres, zoals een mars, een pastorale of een wals en is in tegenstelling tot veel moderne muziek toegankelijk voor een breed publiek. Trapman is docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij zelf ook zijn studie volgde. Voorafgaand aan het concert houdt Trapman een inleiding, waarbij hij het stuk nader toelicht.

Het concert begint om 14.30, zaal open om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×