Loting LCKV Jeugdvakanties weer groot succes

Afgelopen zaterdag vond de loting voor deelnemers van LCKV Jeugdvakanties plaats, onder toezicht van notaris Delaheije. Zo’n 1200 deelnemers mogen zich gelukkig prijzen met een plekje in een van de kampen voor aanstaande zomer. Om aan de grote belangstelling tegemoet te komen en de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen werd voor de derde keer een loting georganiseerd. Daarnaast zijn er ook nog plaatsen beschikbaar in verschillende leeftijdscategorieën. LCKV Jeugdvakanties is een vrijwilligersorganisatie, opgericht in 1920 en houdt zich bezig met het organiseren van zomerkampen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 18 jaar. Meer info: www.lckv.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×