Assertiviteitstraining volgens Gordon

Wie wil leren voor zichzelf op te komen, kan zich aanmelden voor een assertiviteitstraining die Activite eind deze maand start. Tijdens deze cursus leren de deelnemers volgens de methode van de Amerikaanse psycholoog Thomas Gordon, specifieke communicatievaardigheden gericht op persoonlijke groei en verbetering van relaties. De geleerde vaardigheden zijn toe te passen in zowel privé- als werksituaties. In tien lessen leren de deelnemers op te komen voor hun eigen behoeften en om te gaan met angst en onzekerheid. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het oplossen en voorkomen van conflicten en anderen helpen problemen op te lossen. Van elke deelnemer worden de doelen, wensen en behoeften vastgesteld. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 ½ uur en start op dinsdag 28 februari om 19.45 uur in Leiderdorp. Meer informatie over kosten en aanmelden, staat op www.activite.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×