Leidse masterstudies van start op Campus Den Haag

Maandag starten op de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden de eerste colleges van drie universitaire masters van het Instituut Bestuurskunde. Met de vestiging van deze eerste academische masteropleidingen in Den Haag is de hofstad nu officieel een Universiteitsstad. De masteropleidingen die volgende week van start gaan, zijn Crisis and Security Management (CSM), Magement van de Publieke Sector (MPS) en de master Public Adminstration.

CSM is een nieuwe master die zich specifiek richt op de theorie en praktijk van crisisbeheersing en veiligheidsmanagement. Binnen deze master vormen veiligheid, private beveiliging, crisiscommunicatie en (contra)terrorisme belangrijke thema’s waar studenten zich mee bezig zullen houden. Ook MPS is een nieuwe zelfstandige masteropleiding en zal zich bezighouden met de vraag naar besturing, strategievorming en doelbewuste verandering van publieke organisaties in de context van het Nederlandse openbaar bestuur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×