Liedrecital Trio Fioritura in kapel Diaconessenhuis

Patiënten, bezoekers en andere liefhebbers van zang, kunnen volgende week zondag komen luisteren naar Trio Fioritura, dat in de kapel van het Diaconessenhuis een liedricital geeft. Fioritura bestaat uit drie professionele muzikanten: Bärbel Nieuwenburg-Pfeiffer (alt-mezzo), Marijke Groenendaal (mezzosopraan), en Jaap Engel (pianist). Het repertoire van het trio bestaat uit liedduetten uit de Romantiek, bekende aria’s uit de opera en oude muziek. Op het programma staan op 12 februari werken van Purcell, Schumann, Brahms, Weill en Offenbach. het concert begint om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na afloop krijgen de bezoekers een drankje aangeboden.  De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×