Open dag Hogeschool Leiden

Morgen zijn belangstellenden welkom op de open dag van de Hogeschool Leiden. Tussen 10.00 en 14.00 uur kan iedereen vrij binnenlopen in het pand aan Zernikedreef 11, om de sfeer te proeven en op het Studieplein kennis te maken met de vele opleidingen. Hogeschool Leiden biedt 21 voltijd Bacheloropleidingen aan, waarvan een aantal ook in deeltijd wordt aangeboden. De bezoekers kunnen voorlichtingen bijwonen, workshops volgen en meelopen met rondleidingen door het gebouw. Ook kunnen ze in gesprek gaan met studenten en docenten om zo een goed beeld te krijgen van een opleiding en mede op basis hiervan een weloverwogen studiekeuze te maken. Inschrijven voor de open dag kan via www.hsleiden.nl/opendag

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×