Groenoord ontvangt eerste bewoners

De nieuwbouwwijk Groenoord wordt vanaf aanstaande dinsdag bewoond! In aanwezigheid van wethouder Pieter van Woensel, zullen de sleutels van de gloednieuwe waterwoningen aan de eerste bewoners worden overhandigd. Ondertussen stelt GroenLinks vragen over het ontbreken van een politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Dit keurmerk heeft in diverse wijken haar preventieve werking ruimschoots bewezen en GroenLinks is dan ook verbaasd, waarom dit in de nieuwe Leidse wijk niet meteen toegepast wordt. Aan de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk is gemeld dat hun woningen weliswaar voldoen aan de eisen van het keurmerk, maar de woonomgeving (en het beheer van de woonomgeving) niet. Dit lijkt de fractie van GroenLinks een gemiste kans.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×