Paulien Cornelisse, foto: PR.

Paulien Cornelisse met ‘Hallo Aarde’ in Leidse Schouwburg

De Leidse Schouwburg brengt, wegens succes herhaald, het programma van Paulien Cornelisse: ‘Hallo Aarde’. Deze getalenteerde woordkunstenaar, die ook veel lof oogstte met haar boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ en regelmatige optreedt in de ‘Wereld draait door’, observeert en analyseert het taalgebruik om haar heen. Door vlijmscherp te reageren op foutief woordgebruik, de nét iets andere klemtoon, trendy woorden, die te pas en onpas worden gebruikt, ontstaat een boeiend en amusant programma. Deze maand komt haar tweede boek uit onder de titel: ‘En dan nog iets’.
De voorstelling in de Leidse schouwburg wordt gehouden op 13 februari, aanvang 20.15 uur. Meer info en reserveren: www.leidseschouwburg.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×