Ook Leidenaar betrokken bij overval juwelier Hasgold

Vandaag heeft de politie een 26-jarige Leidenaar aangehouden, die ervan verdacht wordt medeplichtig te zijn aan de overval op juwelier Hasgold op woensdag 11 januari jl. Die dag werd de juwelier aan de Haarlemmerstraat overvallen door drie mannen, die op hun vluchtweg schoten op de eigenaar en de inmiddels gearriveerde agenten. Naar één van de drie, de 20-jarige Rida Bennajem uit Amsterdam, is de politie nog steeds op zoek. De twee andere verdachten zijn al eerder aangehouden; hun voorarrest is verlengd. De vandaag opgepakte Leidenaar was niet zelf aanwezig bij de overval, maar wordt verdacht van hand- en spandiensten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×