Workshop sportsponsoring en Sportmarketing

Topsport Leiden organiseert een serie workshops voor topsporters, coaches, begeleiders en bestuurders. Op donderdag 23 februari staat er een workshop over Sportsponsoring en Sportmarketing op het programma. Tjeerd Scheffer vertelt over het binnenhalen en houden van sponsoren en de deelnemers kunnen bij Jeroen Weijermars van alles te weten komen over marketing en de manieren waarop bedrijven topsport als marketinginstrument kunnen inzetten. De workshop is gratis en bestemd voor iedereen die uit de Leidse topsport komt, daar anderszins mee te maken heeft of daar geïnteresseerd in is. Ook vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven zijn welkom. De avond begint om 20.00 uur. De locatie wordt bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen. Aanmelden kan via info@topsportleiden.nl

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×