Eten voor het goede doel

Van aanstaande maandag tot zaterdag 3 maart, kan in Leiden weer gegeten worden voor het goede doel. vier christelijke studentenverenigingen (VGSL Franciscus Gomarus, Ichthus, CSFR Panoplia en NSL), openen maandag aan Langebrug 60 het happietaria. Dat is een tijdelijk restaurant dat door studenten opgezet wordt om geld op te halen voor een project in een ontwikkelingsland. Dit keer is dat een project voor moeder- en kindzorg in India, van de organisatie Tear. Een lokale partnerorganisatie van Tear helpt dorpen in de regio Chhattisgargh met het opzetten van een village health committee dat zwangere vrouwen en moeders met kleine kinderen ondersteunt. Alle winst die het restaurant maakt, gaat naar dat doel. Meer informatie is te vinden op www.happietaria.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×