Getuigen lastiggevallen vrouw gezocht

De politie wil graag spreken met mensen die gezien hebben hoe een 19-jarige Leidse zaterdagnacht lastiggevallen werd, of die andere informatie hebben over de dader. De Leidse liep tussen 04:15 en 04:45 uur op de hoek van de Nieuwe Rijn met de Uiterstegracht toen ze werd vastgepakt door een man van tussen de 18 en 24 jaar, die geld wilde. De vrouw ging hier niet op in waarna de man er vandoor is gegaan. Hij is ongeveer 1.70 meter, licht getint, heeft een smal gezicht en een smal postuur. Hij droeg zwarte kleding, waaronder een glimmend jack, gewatteerd tot de heupen (model Nickelson) vermoedelijk met bont om de capuchon. De man sprak met een Marokkaans of Turks accent. Wie meer weet, kan bellen met 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×