Foto: PR Leidse Schouwburg.

‘Dikkie Dik en zijn vriendjes’ te zien in Leidse Schouwburg

Op maandag 20 februari speelt Dick Scheele de voorstelling ‘Dikkie Dik en zijn vriendjes’ in de Leidse Schouwburg. Deze bijzonder leuke kindervoorstelling is geschikt voor kids vanaf 2 jaar en is geïnspireerd op de bekende prentenboeken van Jet Boeke. Dikkie Dik beleeft simpele avonturen en is een nieuwsgierige, eigenwijze en soms wat onhandige rode kater. Na afloop van de voorstelling kunnen de kleine bezoekers terecht in de poezenspeeltuin, die speciaal voor deze voorstelling gecreëerd is met grote, spinnende klimpoezen, kattenbakken en kattenmanden.

De voorstellingen vinden plaats om 11.00 en om 14.00 uur. Meer info: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×