Handigheden met mobieltjes voor senioren

Vrijwilligers van de stichting Radius organiseren op vrijdag 17 februari een voorlichtingsmiddag over mobiele telefoons voor senioren in de Stevenshof. Veel mensen op leeftijd kunnen wel wat adviezen en tips gebruiken over de mobiele telefoontjes en de mogelijkheden hiervan. De vaste vrijwilligers van het computercafé helpen de bezoekers en indien nodig kan men vaker komen. Men wordt verzocht het mobieltje thuis alvast op te laden en samen met de stekkers en gebruiksaanwijzing mee te nemen. Aanmelden is niet verplicht maar wel handig, zeker als men alvast doorgeeft welk merk mobiele telefoon meegebracht wordt. Aanmelden kan bij Annet Gijsman, Stichting Radius (071) 707 42 00 of opaal@radiuswelzijn.nl  

De middag wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur aan de Top Naeffstraat 1.
De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×