Kaartenactie PvdA rotondes Stevenshof

De PvdA start een actie voor verkeersveiligheid, en tegen files. De aanleiding daarvan wordt gevormd door de twee rotondes op de Stevenshofdreef, die eind vorig jaar bij de kruispunten met de Haagse Schouwweg en de Hadewijchlaan zijn aangelegd. Het doel van die rotondes, was de gebruikelijke files terug te dringen en de verkeersveiligheid voor fietsers te vergroten. De rotondes leiden aldus de PvdA echter tot veel vertraging tijdens de ochtend- en avondspits en voor gevaarlijke situaties voor fietsers.

De partij wil wethouder Strijk aansporen deze onwenselijke situatie op te lossen en voert daarom vanmiddag actie bij de rotondes. Daarnaast worden er volgende week in de Stevenshof huis aan huis kaartjes verspreid, die de bewoners kunnen ondertekenen, om zo te laten zien dat zij de actie steunen. De kaartjes kunnen ingeleverd worden bij PvdA-raadsleden en Stevenshof-bewoners Esther Karsch-Spiro (Maria Montesoripad 19) en Roelof van Laar (Magda de Haasstraat 1) of bij Hair Express (Annie Romeinsingel 150). Begin maart zullen alle ingeleverde kaartjes aangeboden worden aan wethouder Strijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×