De politie vraagt het publiek om direct 112 te bellen als Dick Kraak wordt gesignaleerd. Hij is niet gevaarlijk, maar wel zeer achterdochtig. Daarom waarschuwt de politie om hem niet zelf aan te spreken. Mensen die Dick Kraak sinds afgelopen vrijdag hebben gezien, worden verzocht dat te melden via 0900-8844.

Politie op zoek naar vermiste Dick Kraak

De politie vraagt inwoners uit de regio mee uit te kijken naar Dick Kraak. De 48-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn heeft zijn woning vrijdag in verwarde toestand verlaten en is sindsdien niet meer gezien. De politie en familie zijn naarstig naar hem op zoek, ook omdat hij medicijnen nodig heeft, die hij niet heeft meegenomen. Mogelijk dat hij in de omgeving van Alphen aan den Rijn of in de omgeving van Leiden, waar hij graag komt, verblijft. Dick Kraak is een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang en heeft donker blond / grijs haar. Hij draagt mogelijk een nette donkerblauwe driekwart jas, een kakikleurige pantalon en cognackleurige schoenen. Hij rookt sigaretten van het merk Camel, en rookt dusdanig veel dat hij meestal te zien is met een sigaret in zijn hand.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×