Omar Ahaddaf kwam 10 jaar geleden vanuit Marokko naar ons land en maakt de afelopen jaren naam als Stand Up Comedian. Afgelopen avond volgde de voorlopige kroon op zijn carriere toen hij bij de finale van het Leids Cabaret Festival niet alleen de jury- maar ook de publieksprijs won.

LCF: Jury en publiek eensgezind over Omar Ahaddaf

Omar Ahaddaf mocht afgelopen avond zowel de jury- als de publieksprijs in ontvangst nemen bij de finale van de 34e editie van het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg. Ahaddaf nam het in de laatste ronde op tegen Pepijn Schoneveld en Arnout van den Bossche. Voor wie het gemist heeft: Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 8 juni doen de finalisten de finaleavond nog eens dunnetjes over. Daarmee sluit het drietal dan de finalistentoer af die traditioneel volgt na afloop van het festival.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×