Foto: Hugo Schoonewille.

‘Bierbuik versus sixpack’ in zwembad De Zijl

Afgelopen zaterdag troffen zo’n 250 studenten uit het hele land elkaar in zwembad De Zijl. De Leidse zwem- en waterpolovereniging Aquamania organiseerde hier het Nederlands Studenten Kampioenschap Zwemmen voor hbo- en universitaire studenten, onder het motto: ‘Bierbuik versus sixpack’ . 39 Leidse Aquamaniakken zwommen vijf gouden en twee zilveren medailles bij elkaar. Het Amsterdamse Spons behaalde maar liefst negen gouden plakken. De wedstrijden werden afgesloten met 4 x 100 meter vrije slag estafette, een spannende strijd waarbij het Leidse team in de laatste slotmeters capituleerde en als tweede aantikte.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×