Eerste Leidse cultuurcoördinatoren ontvangen certificaat

Aanstaande woensdag ontvangen de eerste twintig deelnemers van de Leidse cursus Interne Cultuurcoördinator (ICC) hun certificaat en kunnen zich voortaan interne cultuurcoördinator noemen. Tijdens de cursus, die ontwikkeld is door Hogeschool Leiden, BplusC en Museumgroep Leiden, hebben de deelnemers zich ontwikkeld tot experts op het gebied van cultuureducatie in en om de Sleutelstad. Onder hen zijn leerkrachten uit het primair onderwijs, medewerkers van culturele instellingen en kunstenaars. Leiden loopt met deze cursus op de landelijke ontwikkeling vooruit. De uitreiking van de certificaten vindt plaats in Rijksmuseum van Oudheden.

In het nieuwe schooljaar gaat de tweede cursus van start. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar cultuurnetwerkleiden@gmail.com Zij kunnen ook de eerstvolgende bijeenkomst van het Cultuurnetwerk Primair Onderwijs Leiden bijwonen, op woensdagmiddag 4 april.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×