Foto:PR.

Ondanks laag verkooppercentage bouw Skyline toch van start

Ondanks het feit, dat slechts 20 % van de woningen verkocht zijn, start Portaal aanstaande donderdag met de bouw van Skyline. De projecten Skyline I en II komen aan de rand van Nieuw Leyden te staan, tegen de Willem de Zwijgerlaan en vormen een onderdeel van de gebiedsontwikkeling in Mooi Noord. Over twee jaar worden in totaal 53 koopwoningen, waarvan acht eengezinswoningen, 47 sociale huurwoningen en één zorgwoning opgeleverd. De prijs van de koopwoningen is laag ingezet om zo ook de startersmarkt in deze tijd op gang te houden. Achter Skyline komt een groen park en onder de woonblokken worden flexibele commerciële ruimten gerealiseerd, bedoeld voor ondernemers. Skyline is ontworpen door ‘Heren 5 architecten’ en wordt gebouwd door Era Contour.
Meer info: www.skylineleiden.nl  en www.mooinoord.nl  

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×