Politie zoekt getuigen steekpartij

De politie wil graag spreken met getuigen van een steekpartij, die afgelopen weekend in Voorschoten plaatsvond. Aan de Van Hogendorpweg, werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur een man neergestoken. In een huis aan die bewuste weg, werd die avond een feestje gevierd. Toen dat was afgelopen, ontstond er voor het huis een vechtpartij. Daarbij werd een 23-jarige man uit Voorschoten, in zijn rug gestoken. Hij werd naar het LUMC afgevoerd, waar hij een nacht moest blijven. De politie heeft direct na het incident de omgeving rond de woning afgezet, om zo de sporen veilig te stellen. Ook zijn er drie Leidenaars aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18 en 20 jaar en een vrouw van 26.

De politie doet verder onderzoek naar de steekpartij en wil spreken met iedereen die er meer over kan vertellen. Het telefoonnummer is: 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×