Duurzaam vervoer verovert ook onze regio

Duurzaam vervoer verovert steeds meer terrein, zo ook in Leiden en de regio. Het aantal voertuigen, dat op aardgas rijdt is sinds 2007 verzesvoudigd en steeds meer bedrijven én personen kiezen voor elektrische en hybride auto’s. Het vulpuntennetwerk spreidt zich steeds verder uit in de regio en dat is ook noodzakelijk, want nu is er één aan de Willem de Zwijgerlaan en er wordt binnenkort een tweede aardgasvulpunt aan de Haagweg geopend. Gemeenten in Holland Rijnland zijn ook druk met de voorbereidingen voor de realisatie van elektrische oplaadpunten. Eind dit jaar staat in elke gemeente in de regio een elektrisch oplaadpunt.
Meer info en volledig overzicht: www.energievoordetoekomst.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×