Nieuwe cultuurmakelaar voor Leiden

Michaël Roumen wordt de nieuwe cultuurmakelaar van Leiden. Per 1 april volgt hij Erica Haffmans op. Roumen, die geboren is in 1981, is in Leiden vooral bekend als een van de oprichters en zakelijk directeur van het Leids Film Festival. Vanwege zijn nieuwe positie als cultuurmakelaar, zal hij die functie neerleggen. De cultuurmakelaar is in dienst van het Cultuurfonds Leiden, dat in 2009 werd opgericht door de Gemeente Leiden, Fonds 1818 en de Kamer van Koophandel, om de cultuursector te versterken en kansrijke culturele projecten te stimuleren. In de komende periode staat de ontwikkeling van het cultureel ondernemerschap binnen de sector centraal.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×