Pieter van Woensel slaat eerste paal Skyline I en II

Afgelopen donderdag sloeg wethouder Pieter van Woensel symbolisch de eerste  paal voor de bouw van Skyline I en II. Samen met enkele toekomstige bewoners werd hiermee de grondslag gelegd voor dit slotstuk van het project Nieuw Leyden. Beide Skylines komen aan de rand van Nieuw Leyden te staan, tegen de Willem de Zwijgerlaan en vormen een onderdeel van de gebiedsontwikkeling in Mooi Noord. Over twee jaar worden in totaal 53 koopwoningen, waarvan acht eengezinswoningen, 47 sociale huurwoningen en één zorgwoning opgeleverd. Na afloop van het officiële startsein werd het glas geheven. Skyline is ontworpen door ‘Heren 5 architecten’ en wordt gebouwd door Era Contour. Meer info: www.skylineleiden.nl  en www.mooinoord.nl  (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×