Quinten heeft inmiddels iets langer haar dan op deze foto. Hij droeg die dag een zwarte jas met bontkraag en capuchon en een zwart baseballpetje met groen opschrift. (Foto: Politie.)

16-jarige Quinten Hofmann vermist

De 16-jarige Quinten Hofmann uit Noordwijk wordt sinds afgelopen maandagmiddag 16.30 uur vermist. De jongen heeft een verstandelijke beperking en woont in een zorginstelling in Noordwijk. Die bewuste maandagmiddag vertrok hij op de fiets en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Zijn mobiele telefoon, die hij normaliter altijd aan heeft staan, is nu onbereikbaar; zijn fiets is inmiddels aangetroffen in Hillegom. Ook op plaatsen waar de jongen regelmatig kwam, is niets van hem vernomen. Wie Quinten na maandagmiddag 16.30 uur nog heeft gezien of anderszins informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Noordwijk via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×