‘Professionele’ winkeldief aangehouden

Een 36-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, maar wel in het bezit van een auto, werd afgelopen donderdag betrapt op winkeldiefstal door een beveiliger. Deze zag dat de man een bodywarmer bij Zeeman wegnam, belde de politie en volgde de dief. Op een parkeerterrein aan de Morssingel wilde de winkeldief met zijn tas vol spullen zijn auto instappen. De beveiliger hield de man tegen in afwachting van de komst van de politie. De tas bleek geprepareerd te zijn en in de kofferbak werden meer tassen met vermoedelijk gestolen goederen aangetroffen, zoals tandpasta’s, speelgoed, wijn en verzorgingsproducten. In totaal vonden agenten ruim 100 artikelen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×