Rijpe vriendinnen gaan bloot in hilarische komedie

In de voorstelling ‘Calender Girls’, gebaseerd op de gelijknamige succesfilm, gaan zeven vriendinnen van middelbare leeftijd uit de kleren voor een kalender. De kalender is bestemd voor het goede doel en de dames overwinnen alle schroom om er eens een bijzondere uitgave van te maken in plaats van de gebruikelijke saaie dier- of landschapplaatjes. De voorstelling, die op 26 februari plaatsvindt, wordt overtuigend en hilarisch op de planken gezet door: Henriëtte Tol, Anne-Mieke Ruyten, Lieneke le Roux, Hetty Heyting, Maeve van der Steen, Wivineke van Groningen en Diana Dobbelman.

‘Calender Girls’ begint om 20.15 uur en is te zien in de Leidse Schouwburg.
Meer info en voor het reserveren van kaartjes: www.leidseschouwburg.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×